Autor Tema: 01.12.2019. - Pokretanje BalkanNation projekta !  (Posjeta: 29798 vremena)

BalkanNation

  • Gost
01.12.2019. - Pokretanje BalkanNation projekta !
« u: Prosinac 01, 2019, 06:07:01 poslijepodne »
Pozdrav ekipa !

Nakon puno vremena i duge pauze odlučili smo ponovno pokrenuti BalkanNation projekt, samo radi ljudi koji nas na fejsu svakih toliko podsjećaju na ovaj projekt i tjeraju da ga nastavimo raditi ;D.
BalkanNation je u suštini uvijek bio drugačiji RPG server, možda i malo previše drugačiji kako bi privukao veći broj igrača. Mod je napisan od 0 što je zahtjevalo ogromne količine vremena koje jednostavno na kraju više nismo imali, ali...

Ovaj smo puta odlučili završiti mod do kraja i pokrenuti igru na serveru. Prije nego što krene server ovdje ćemo objavljivati sve novosti kako bi znali u kojoj je server trenutno fazi, te da znate kada ćemo tražiti administratore, lidere i sve ostale potrebne za pokretanje servera.

Nakon što se pokrene server planiramo svakodnevno održavati neke evente i dijeliti nagrade. Neki eventi će biti automatski a neke će voditi administratori. Ono što ćemo drugačije napraviti ovaj puta je da ćemo server razvijati isključivo prema željama i uputama igrača, umjesto gdje smo sada to radili isključivo samo prema našim idejama.

Ako nas želite kontaktirati to možete napraviti na:
Facebook Page

Uživajte :)
« Zadnja izmjena: Prosinac 03, 2021, 03:06:25 prijepodne od Coke Zdorovetskiy »